Csempe

Csempe alap tulajdonságai:

Amikor lakásunk új belső kialakítását, felújítását tervezgetjük, mindenképpen arra törekszünk, hogy ízlésünknek és pénzügyi lehetőségeinknek megfelelően, megfelelő referenciák alapján hozzunk jó döntést.

Otthonunk hangulatát, belső atmoszféráját nem csak a bútorok és egyéb lakás-felszerelési tárgyak, hanem a padló- és falburkolatok is meghatározzák.

A burkolat feladata többek között az is, legyen az a padló-, vagy falburkolat, hogy tökéletes összhangban legyen helyiség berendezési tárgyaival. Ezért inkább azt javasoljuk, hogy a tervezésnél és vásárlásnál a színek kiválasztására helyezzünk nagyobb hangsúlyt, illetve a lapok méreteinek variálásával is egyedi megjelenést biztosíthatunk otthonunknak.

Gyönyörű fali- és padlólapok, dekor-csempék rendkívül széles választéka, mozaikok és egyéb természetes hatású burkolatok segítségével könnyedén megvalósítható az álmaik konyhája és fürdőszobája. Bemutatótermünkben mindenki megtalálja az egyéniségéhez, stílusához illő, a barkácsáruházak által kínált minőséget magasan meghaladó, prémium minőségű fali csempét és járólapot.

Legyen kő, kerámia, vagy melegburkolat, lehet falon, padlón, vagy bútorok felületén, a bel- és kültéri burkolatoktól az esztétikai élményen túl olyan minőséget biztosítunk, amelynek köszönhetően termékeink dekoratív, tartós és megbízható építőelemei lesznek életterünknek.

Mindenekelőtt fel kell térképezni, hogy a számtalan fajta csempe közül melyek azok, amelyek számunkra, minőségben és kopásállóságban a legmegfelelőbbek és ez a bőség zavarának dilemmáját vetheti fel.

Mindezek fényében a termék kiválasztásához bemutatótermünk rendkívüli kínálata, és felkészült szakemberink biztosítnak professzionális és teljeskörű segítséget.

Csempe lehetséges általános paraméterei:

Olasz / Spanyol / Lengyel csempék és járólapok

Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt

A sima felületű mintás csempe 6 mm vastag, a 3D-s domború csempe 8 mm 

Német szabvány szerinti csúszásmentességgel rendelkeznek

A legtöbb termék a vásárlástól számítva 1-2 munkanapon belül átvehető

Kiváló hővezető és hőtartó képessége miatt a legalkalmasabb elektromos vagy vizes padlófűtéshez

 

Csempe